Escape Room Ontinyent en català

Un Escape Room és una divertida forma d’oci en la qual els participants han d’aconseguir escapar d’una o diverses habitació (sala) tancades, a través de proves de lògica. Tot això complementat amb una història que fa que l’experiència siga totalment “immersiva”.

És una activitat perfecta per a realitzar amb amics i familiars. A més per a celebrar qualsevol esdeveniment com a aniversari, dinars d’empresa, regals sorpresa…

NOVETAT
Disponible la sala el Casco Alado totalment en Anglès.
Més informació aquí

RESERVES

El pagament es podrà realitzar en efectiu o en targeta de crèdit en la pròpia sala. Si finalment el nombre de persones del grup és diferent del reservat, es pagarà en funció del nombre de persones que juguen. Si no es poguera realitzar la sessió en l’hora reservada, s’acceptarà la modificació, sempre que aquest canvi es realitze amb 24 hores d’antelació.

Si vols reservar en algun horari diferent (fins i tot entre setmana) o amb un nombre diferent de persones dels indicats en els preus, consulta disponibilitat en el telèfon 621 27 00 42.

L’edat mínima per a participar sense un adult en el grup és de 15 anys (pot aver-hi alguna excepció, com a la sala “El Casco Alado”). Amb un adult major de 18 anys, l’edat mínima per a poder jugar és d’11 anys.

Preus de la sala “La Cripta”

8 persones 13€ per persona

7 persones 14€ per persona

6 persones 15€ per persona

5 persones 16€ per persona

4 persones 19€ per persona

3 persones 24€ per persona

Preus de la salaEl casco Alado

6 persones 12€ per persona

5 persones 13€ per persona

4 persones 15€ per persona

3 persones 18€ per persona

2 persones 24€ per persona